CyberZeker
Aandacht voor digitale veiligheid

Cybersecurity

Help uw klanten veiliger ondernemen

Uw advies is uw klanten veel waard. Ook als het gaat over het online beschermen van hun bedrijf. Juist in deze digitale tijd die kansen, maar ook risico’s met zich meebrengt. Denk aan phishingmails, medewerkers die per ongeluk klantgegevens lekken. Of hackers die met een DDoS-aanval doelbewust een bedrijf platleggen. Help uw mkb-klanten veiliger ondernemen en digitale weerbaarheid vergroten. Onze CyberZeker tips en oplossingen helpen u daarbij.

Gegevens, bedrijfsnetwerken en ICT-oplossingen beschermen tegen schadelijke aanvallen

Een medewerker die een USB-stick met vertrouwelijke informatie kwijtraakt. Een technische storing of DDoS-aanval die systemen platlegt. Hackers die uit baldadigheid inbreken in beveiligde netwerken. Of heel doelbewust privacygevoelige informatie verspreiden, vernietigen of er losgeld voor eisen. Zomaar een paar voorbeelden van cyberincidenten. Jaarlijks krijgt zo’n 50% van bedrijven met meer dan 10 medewerkers ermee te maken.

Cybersecurity gaat over het beschermen van gegevens, bedrijfsnetwerken en ICT-oplossingen tegen schadelijke aanvallen. Of dat nu gaat over menselijke fouten, technisch falen of cybercrime. En dan vinden we verzekeren bij Avéro Achmea niet de enige manier om met cyberrisico’s om te gaan. We helpen uw klanten ook graag voorkomen dat het misgaat. En we geven oplossingen om de risico’s te beperken en digitale weerbaarheid te vergroten.

Met inzicht in cyberrisico’s en maatregelen helpt u uw klanten om zoveel mogelijk schade te voorkomen

Gaat het toch mis? Dan zijn uw klanten goed verzekerd met onze Cyberverzekering. En staat ons cyberteam 24/7 voor ze klaar.

Cyberverzekering

Onze Cyberverzekering verzekert uw mkb-klanten voor schade door cyberincidenten. We vergoeden eigen schade én schade aan anderen.

Checklist voor cyberrisico's

Hoe goed is uw klant beschermd? Deze gratis online scan brengt de grootste risico’s snel in kaart. Zo weet uw klant meteen wat nodig is om problemen te voorkomen.

Cybersecurity assessment

Onze cyberexpert van Capgemini controleert op locatie de ICT-beveiliging bij uw klant. En geeft advies over verbeterpunten en oplossingen.

Een adviseur over het cybergesprek in de praktijk

Cybersecurity gaat letterlijk álle bedrijven aan. Hoe zorgt u als adviseur dat uw relaties de risico’s van cyberaanvallen en cyberincidenten erkennen? En vooral: openstaan voor advies? Adviseur Tjerk Vreugdenhil van Van der Stoep Risico-advies en Verzekeringen vertelt hoe hij met zijn relaties in gesprek gaat over cybersecurity. Ik hoor het maar al te vaak. Middelgrote bedrijven en de kleinere ondernemers die zeggen dat het bij hen “vast niet zo’n vaart loopt” qua cyberaanvallen en digitale...

Lees meer

Help uw klanten cyberrisico’s verkleinen

Cybercrime is 1 van de grootste risico’s voor mkb-ondernemers. Weten uw klanten hoe ze kunnen voorkomen dat belangrijke data op straat komt te liggen? En hoe ze de kans op een cyberaanval verkleinen? Onze cybersecurity partners staan klaar om die risico’s aan te pakken. Met uitstekende oplossingen.

AVG-checklist

Sinds 25 mei 2018 moeten ook uw klanten voldoen aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De Europese privacywet met nieuwe regels over het beschermen en verwerken van persoonsgegevens. Waar uw klanten dan aan moeten denken en wat ze moeten doen? Deze praktische AVG-check zet de taken op een rij.

Doe de AVG-check
Cybersecurity in het mkb

Zo’n 50% van bedrijven met meer dan 10 medewerkers krijgt jaarlijks te maken met een cyberincident. Hoe groot de impact is? Bekijk de cijfers over cybercrime in het midden- en kleinbedrijf.