CyberZeker
Direct gewaarschuwd

Monitoring oplossing

Het hele jaar door geautomatiseerde veiligheidsscans

Gebrek aan tijd en kennis maakt uw klanten interessante prooien voor cybercriminelen. En wat moeten zij doen als een systeem platligt, orders niet verwerkt worden of gegevens verloren gaan? De Monitoring oplossing van onze cybersecurity partner CyberBorg scant op afstand bij uw klant non-stop de verbinding en veiligheid van de ICT-omgeving. En waarschuwt uw klant direct tegen hacks, dataverlies en systeeminbraak. Om er meteen op te kunnen reageren.

Monitoring 30 dagen proberen

Non-stop hacks en kwetsbaarheden scannen

CyberBorg is een onderneming van de Nederlandse bedrijven Kennisplatforms en DutchSec. CyberBorg ontwikkelde software die op afstand websites en e-mails monitort en checkt op hacking, systeeminbraak, dataverlies, gegevensdiefstal en cyberaanvallen. CyberBorg richt zich op mkb-bedrijven tot ongeveer 100 medewerkers.

Een veilige ICT-omgeving voor uw klant

CyberBorg doet de monitoring op afstand. Het is dus niet nodig om daarvoor bij uw klant te zijn. Alle uitslagen van de scans vindt uw klant op een persoonlijk dashboard. Zo is makkelijk te zien waar de kwetsbaarheden zitten. En kan er meteen actie genomen worden.

Website en e-mail 2 keer per week gescand

  • CyberBorg controleert het hele jaar door 2 keer per week automatisch de website en e-mails van uw klant.
  • De controleresultaten ziet uw klant in het persoonlijke dashboard dat CyberBorg wekelijks bijwerkt.
  • Uw klant krijgt e-mail alerts voor dringende zaken en beveiligingstips.
  • Zo heeft uw klant optimaal inzicht om websites en e-mails beter te beveiligen. En bij een cyberincident direct actie te ondernemen. Zelf, of met hulp van de IT-dienstverlener.

Nog geen € 0,50 per dag

Een abonnement kost € 179,40 per jaar per domeinnaam (exclusief 21% btw).

Waarom kiezen voor CyberBorg?

CyberBorg maakt cyberrisico’s eenvoudig inzichtelijk. Voorgestelde verbeteringen en actiepunten krijgt uw klant per e-mail, om direct actie te kunnen nemen.

Cyberdreiging komt iedere dag in een andere vorm. Daarom blijft CyberBorg haar diensten technisch (door)ontwikkelen. CyberBorg maakt gebruik van een eigen systeem en ontwikkelt zelf verbeteringen op de monitoringsoftware. Dit op basis van data over hacks en kwetsbaarheden die de software zelf ontdekt.