CyberZeker
Internet veiliger maken

Periodieke pentest

Til uw klant naar een hoger beveiligingsniveau

Onze cybersecurity partner ThreadStone is een 100% Nederlandse organisatie die in 2014 startte met 1 belangrijke missie: het internet veiliger maken. Zowel voor kleine als grote mkb-organisaties biedt ThreadStone betrouwbare, praktische en betaalbare oplossingen. Door ThreadStone zelf ontwikkeld en geleverd vanaf servers in Europa.

Bekijk de ThreadStone bundels

Uw klant krijgt inzicht in zijn informatiebeveiliging

ThreadStone laat uw klant zien waar de beveiliging kwetsbaar is. En geeft advies om tot een oplossing te komen. ThreadStone kiest voor een insteek die verder gaat dan de techniek. Deze aanpak neemt ook beleid, procedures en medewerkers binnen het bedrijf mee.

U speelt met uw aanbod nóg beter in op een snelgroeiende marktvraag

ThreadStone helpt uw klant om beter beschermd te zijn tegen cybercriminaliteit en de informatiebeveiliging te verbeteren. Daarnaast zorgt ThreadStone ervoor dat uw klant voldoet aan de ‘aantoonbare passende technische en organisatorische maatregelen’ die vanuit de AVG/GDPR verplicht zijn.

Stap voor stap naar betere informatiebeveiliging

Uw klant (of zijn ICT-specialist) ontvangt advies op maat. Om de juiste keuzes te maken, maatregelen te treffen en informatiebeveiliging naar het juiste niveau te brengen. Zo helpt ThreadStone bijvoorbeeld met het opzetten van informatiebeveiligingsbeleid. ThreadStone helpt uw klanten om hun bedrijfsnetwerk en website beter te beveiligen in samenwerking met hun bestaande IT’er(s). Maar ook om de menselijke weerbaarheid te verhogen. Medewerkers worden regelmatig getest via phishing (e-mails): happen ze of niet?

Cyberoplossingen op maat

ThreadStone biedt een totaalpakket aan diensten. Het pakket wordt in overleg helemaal afgestemd op de wensen en het budget van uw klant. Met specialistische kennis op het gebied van cybersecurity en informatiebeveiliging helpt ThreadStone bedrijven beter te beveiligen.

  • Assessment op beleid, organisatie, mens en techniek.
  • Assessment op voldoen aan wet- en regelgeving (AVG/GDPR).
  • Periodieke 'hacktest' op online en interne systemen.
  • Verhoging van bewustzijn van medewerkers door periodieke phishingcampagnes.

Binnen 5 werkdagen meer inzicht

  • U of uw klant bestelt online een bundel die past.
  • Binnen 3 werkdagen belt (een partner van) ThreadStone om de gekozen bundel en eventuele diensten af te stemmen en in te plannen.
  • Binnen 2 werkdagen krijgt uw klant een licentiecode voor registratie op het platform.
  • Uw klant kan het platform direct gebruiken.
  • ThreadStone voert de diensten uit. Uw klant krijgt daarover terugkoppeling en rapportages.

Voor cyberoplossingen die passen

Al vanaf € 75 (exclusief btw) per maand gebruikt uw klant de cyberoplossingen van ThreadStone. Bekijk welke ThreadStone bundel het beste bij uw klant past.

Waarom kiezen voor ThreadStone Cyber Security?

‘Voorkomen is beter dan genezen’ is een bekend gezegde. En dat start met inzicht. Met een brandverzekering is brand niet te voorkomen. Net zoals met een cyberverzekering geen hack te voorkomen is. Maar de kans op een hack is wel zo klein mogelijk te maken. ThreadStone helpt uw klant daarmee door inzicht te geven in cyberrisico’s. En advies te geven over het verminderen of wegnemen van deze risico’s. Daarnaast kan uw klant rekenen op hulp bij het nemen van de juiste maatregelen (preventie, detectie en mitigatie).